Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه هنر- عطیه مؤذن: «هفت روز سیما» عنوان بسته خبری-تحلیلی ویژه‌ای است که در پایان هر هفته به بازخوانی اهم تحولات خبری مرتبط با متن و حاشیه تولیدات صداوسیما و اتفاقات پیرامونی آن در طول هفته می‌پردازد.

در این بسته خبری هفتگی تلاش کردیم در کنار خبرهای رسمی فعالیت برنامه‌سازان و مدیران سیما، نیم‌نگاهی به حواشی رسانه‌ای و حتی شایعاتی که به‌رغم غیررسمی بودن می‌توانستند در اخبار مرتبط با سیما تأثیرگذار باشند هم داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز پنجشنبه اول مهر ماه می‌توانید با شماره ۹۵ بسته خبری «هفت روز سیما» در مرور متن و حاشیه اتفاقات تلویزیون و خارج از تلویزیون در هفته‌ای که گذشت، با ما همراه شوید.

چهره هفته؛ سیروس مقدم

بعد از جنجال فصل ششم پایتخت و پایان بندی و حاشیه‌های بعد از پخش که تا یک سال طول کشید قرار شد سیروس مقدم برای نوروز ۱۴۰۰ دو قسمت پایان بندی فصل ششم را بسازد و نوروز ۱۴۰۱ هم فصل هفتم پایتخت را بسازد. حتی شنیده‌هایی به صورت غیررسمی هم مطرح می‌شد که تیم «پایتخت» قرارداد این دو قسمت پایانی و فصل هفتم را هم با تلویزیون بسته است.

با این حال این روزها و در حالی که وارد نیمه دوم سال شده‌ایم هیچ خبری از ساخت «پایتخت ۷» نیست و عوامل همچنان در حال ساخت سریال «جزیره» در کیش هستند. سریالی که بازیگران متعددی دارد و قرار است برای پخش از شبکه نمایش خانگی آماده شود.

سیروس مقدم از سال گذشته مشغول پیش تولید این سریال بود و از ابتدای امسال هم این سریال را کلید زده است. این دومین سریال مقدم است که در شبکه نمایش خانگی ساخته می‌شود و او پیش از این سریال «خواب زده ها» را به تولید رسانده بود که یک شکست کامل برایش محسوب می‌شد و حتی برای انتقاد هم مورد بحث و سوژه کاربران و رسانه‌ها قرار نگرفت. از طرفی خود سازندگان هم دیگر تمایلی به ادامه این سریال نشان ندادند و علی رغم اینکه پایانی باز برایش در نظر گرفته شده بود و قرار بود فصل دوم آن ادامه یابد اما بعد از پخش، هیچ گاه سخنی از ساخت فصل دوم آن نشد.

حالا مقدم مشغول ساخت دومین سریال نمایش خانگی خود است که این روزها در جزیره کیش تصویربرداری می‌شود و مشخص نیست تولید آنچه زمانی به پایان می‌رسد. علاوه بر اینها اما ظاهراً الهام غفوری طرح دیگری را هم در دست تولید دارد که اگر مشغول تولید آن شود از «پایتخت» جدید بازخواهد ماند. روزنامه هفت صبح این هفته با اشاره به این طرح جدید الهام غفوری خبر داد که فصل هفتم پایتخت به بن بست خورده است و نوشت: «تولید فصل هفتم پایتخت در سال ۱۴۰۰ قطعاً منتفی است چراکه قرار است الهام غفوری طرح دیگری را به کارگردانی سیروس مقدم وارد مرحله تولید کند.»

تیم پایتخت البته این قابلیت را هم داشته است که درست در یکی دو ماه مانده به نوروز کار خود را شروع کند و سریالش را به تولید برساند و از آنجایی که هنوز جزئیات دقیقی از طرح جدید الهام غفوری مطرح نشده است باید دید چقدر ممکن است صداوسیما آنها را برای تولید فصل هفتم پایتخت ترغیب کنند و نظرشان را برگرداند.

حاشیه هفته؛ چه کسی خواهان وایرالی های زرد است؟

سوسن پرور چند باری به خاطر چهره‌اش سوژه مصاحبه و گفتگو شده است و احتمالاً این فقط در ایران است که انسانی را فارغ از زن یا مرد بودن، نه به خاطر مهارت‌ها، استعداد و عملکرد که به دلیل ظاهرش مورد قضاوت قرار دهند.

این قضاوت البته آنجایی به وقاحت و توهین تبدیل می‌شود که در یک برنامه متعلق به تلویزیون رسمی جمهوری اسلامی ایران مطرح می‌شود. ماجرا از این قرار است که سوسن پرور چندی پیش در برنامه صبحگاهی شبکه پنج حضور یافت برنامه‌ای که از جنس طنز و سرگرمی هم نبود که البته اگر هم بود باز هم از بار زرد بودن و توهین آمیز بودن موقعیت ایجاد شده برای مهمان کم نمی‌کرد.

این بازیگر البته در این موقعیت با خونسردی واکنش نشان داده است و در عین حال با اشاره‌ای به یک اذیت و آزار تکراری خاطره یک مصاحبه دیگر را هم با مجری زنده کرد. اینجا بخشی از پرسش و پاسخ‌های مجری و مهمان را بخوانید.

«-می خوام بی ادبی! کنم این سوال و بپرسم خیلی‌ها شما را اذیت کردند کامنت هاشون، جسارتا به خاطر ویژگی‌های ظاهری تون!....»

* دقیقاً مثل مصاحبه شما. خود شما چقدر من و اذیت کردید!

- مصاحبه من خوب بود

* مصاحبه چالشی خوبی بود ولی دقیقاً...

- نه… نه… حرف‌های منفی‌ای که به شما می‌زدند درباره چهره تون در حالی که انگار شما هیچیک از این حرف‌ها را نشنیدید و رفتید جلو و همه این حرف‌ها و انرژی‌های منفی را ریختید دور… چطور کنار آمدید؟»

از تک جمله مجری دیگر برنامه هم که می‌گوید «او عشق من است اگر اذیتتون کرده» فاکتور می گیریم… اینها دیالوگ‌های یک برنامه صبحگاهی تلویزیون است که یکی دو هفته‌ای است پخش شده و هنوز هم در حال وایرال شدن است. این نوع گفتگوها برای وایرال شدن ویدئویی از یک برنامه خیلی وقت است که صداوسیما را از مرجع بودن و رسانه فرهنگی بودن ساقط کرده است. اما باید دید غیر از مجریانی همچون مصطفی امامی که می‌خواهند با استفاده از این صحنه‌ها برنامه دیده شود چقدر مدیران بالادستی در وایرال شدن این ویدئوها موثرند.

کم نیستند مدیرانی که از قبل از پخش برنامه انتظار ویدئوهای وایرالی دارند و از برنامه ساز درباره محتوایی می‌پرسند که قرار است در شبکه‌های اجتماعی بازنشر گسترده‌ای داشته باشد و حتی اگر برنامه ساز چنین فضایی نداشته باشد بازخواست می‌شود.

نکته هفته؛ اولین موضع وزیر ارشاد درباره سریال‌های خانگی

بحث تولید و نظارت سریال‌های خانگی از زمان نگارش فیلمنامه و پروانه ساخت تا ممیزی و نظارت و مجوز پخش در این دو سه سال بارها سوژه داغ رسانه‌ها، سازندگان آثار و حتی مردم شده است.

اینکه بالاخره چه نهادی بر روند ساخت این آثار نظارت دارد و چند و چون این نظارت چگونه خواهد بود برای هر صنف و قشری از هر زاویه‌ای بحث برانگیز شده است؛ از منافع مالی و انحصاری گرفته تا آسیب نخوردن به محتوا و ممیزی و خروجی کار.

حدود یکی دو سال است که ساترا (سازمان فعال زیر نظر صداوسیما) اعطای مجوز وی او دی‌ها و پلتفرم‌ها را بر عهده دارد و طی یک سال اخیر نیز قرار بود مجوزهای تولید این آثار را هم بر عهده بگیرد و تا بخشی از کار را هم در دست گرفت.

مسئولان ساترا ابتدای تابستان امسال نیز در گفتگویی با خبرنگار مهر به صراحت اعلام کردند که دیگر مجوز ساخت سریال از سوی ارشاد برایشان اعتبار ندارد اما درست به فاصله مدت زمانی کوتاه شوراهای جدیدی فراتر از ساترا و در خود سازمان صداوسیما برای نظارت روی مجوزهای ساخت آثار خانگی شکل گرفت.

حالا با روی کار آمدن دولت جدید وزیر ارشاد اولین موضع رسمی خود را درباره وی او دی‌ها اعلام کرده و در پاسخ به سوال خبرنگار فارس که پرسیده بود هنوز سازمانی که می‌خواهد مجوز وی او دی‌ها را اعطا کند مشخص نیست؟ بیان کرده بود «چرا مشخص است و الان سازمان سینمایی این مسئولیت را به عهده دارد و برخی دیگر از دوستان برخی از این مجوزها را در دست دارند که باید از این حال دربیاید.»

وزیر ارشاد از جلساتی با صداوسیما نیز سخن گفته بود و باید دید ایا دوباره مجوز سریال‌های خانگی هم به ارشاد برمی گردد یا خیر.

سینما در سیما؛ سانسور ۲۰ دقیقه‌ای یک فیلم

فیلم سینمایی «مبارک» ساخته محمدرضا نجفی امامی که ساختار آن به رئال انیمیشن معروف است جمعه گذشته ۲۶ شهریورماه از شبکه امید پخش شد اما پخش این اثر چندان بی حاشیه هم نبود و نزدیک به ۲۰ دقیقه از این فیلم که نقش اصلی آن الناز شاکر دوست بوده است حذف شد. اکثر سکانس‌های حذفی نیز مربوط به الناز شاکردوست بازیگر نقش اصلی این فیلم بود که در پخش درآمده بود.

این اولین بار نبود که این فیلم از تلویزیون پخش می‌شد اما برای خیلی‌ها سوال شده بود که چرا پخش این فیلم مجوزدار با ممیزی‌های دوباره ای مواجه شده است. به ویژه که خود واحد تامین برنامه‌ها که فیلم و سریال‌های خارجی و آثار سینمای ایران را تهیه می‌کند یک ممیزی اولیه روی برخی صحنه‌ها و جزئیات اعمال می‌کند.

مهدی سالم مدیر شبکه امید درباره جزئیات این اصلاحات با اشاره به رویکردهایی که در این شبکه دارد در توضیحی گفته است: «اثری که در سینما روی پرده می‌رود و اثری که در صداوسیما پخش می‌شود، بسیار با یکدیگر متفاوت هستند؛ چراکه چارچوب‌ها متفاوتند. بخشی از این اصلاحات از سوی شبکه امید و بخشی دیگر نیز از طرف بخش تامین برنامه شبکه‌ها صورت گرفته است»

پیش از این هم چند باری پخش فیلم‌های سینمای ایران از شبکه‌های سیما با حاشیه‌هایی مواجه شده که به نسبت شبکه پخش‌کننده فیلم، مدت زمان فیلم‌ها و حتی بخشی از موسیقی فیلم دستخوش تغییر شده است و گاهی صدای کارگردانان یا تهیه کنندگان را هم درآورده است.

پیشنهاد هفته؛ مخاطب خاص پیاده روی اربعین باشید

از جمله برنامه‌های مناسبتی که از ابتدای ماه محرم روی آنتن رفت «مخاطب خاص» با اجرای رسالت بوذری بود که از خود کربلا روی آنتن شبکه سه سیما رفت.

«مخاطب خاص» چندین سال است که از شبکه سه سیما پخش می‌شود و سال گذشته با بسته بودن راه کربلا ابتدا از استودیویی در تهران روی آنتن رفت و سپس عوامل به کربلا رفتند.

این برنامه امسال از ابتدای محرم از کربلا روی آنتن رفت و پخش آن همچنان ادامه دارد. این روزها که بسیاری حسرت رفتن به پیاده روی اربعین را دارند اما به دلیل کرونا و پروتکل‌های بهداشتی نمی‌توانند با این سفر معنوی همراه شوند می‌توانند هفته آینده و در شب اربعین با این برنامه به زیارتی از راه دور بروند و زائر یک زیارت معنوی باشند.

هادی آشتیانی تهیه کنندگی این برنامه را بر عهده دارد و به صورت زنده و شبانگاهی در ایام اربعین روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود.

کد خبر 5311820 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: سیروس مقدم مصطفی امامی الناز شاکردوست رسالت بوذری محمد مهدی اسماعیلی هفته دفاع مقدس فیلم کوتاه برنامه تلویزیونی حضور هنر ایران در جهان تئاتر ایران موسیقی ایرانی شبکه دو سیما اربعین حسینی عکاسی سینمای مستند دفاع مقدس آلبوم موسیقی حسینیه مهر فیلم تک تیرانداز فصل هفتم پایتخت الهام غفوری سیروس مقدم روی آنتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۵۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون

پیمان جبلی در حالی از بررسی چند عنوان جدید برای شروع تولید الف ویژه‌هایی در فضای تاریخی و دینی خبر می‌دهد که در این حوزه سال‌هاست بسیاری از کارشناسان به کم‌کاری‌هایی اشاره دارند خصوصاً ساخت سریال و فیلمی درباره امام صادق(ع) که ضرورت آن احساس می‌شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، اگرچه تلویزیون این روزها مشغولِ ساخت سریال «سلمان فارسی» و آماده‌سازی مراحل تولید سریال «موسی(ع)» را  در دستور کار خود دارد اما از سال‌های قبل درباره ساخت نسخه سریالی «ملک سلیمان» صحبت می‌شد یا مراحل پژوهش ساخت سریالی درباره شهیدان صیاد شیرازی و حسن باقری و برخی از مجموعه‌های «الف ویژه» دیگر؛ اما همه این‌ها در همان مرحله گفتار باقی مانده و خبری از تولید آنها نشده است. در حالی که هر روز خلأ ساخت سریال‌های مذهبی بیشتر احساس می‌شود.

سریال‌هایی که هر بار روی آنتن آمده‌اند توجه طیف گسترده‌ای از مخاطبین را به جعبه جادو جلب کرده‌اند. یا به نوعی دوباره مخاطب را با آنتن تلویزیون آشتی می‌دهد که این روزها کمتر کارهای جان‌دار با محتوا می‌بینند. این تأثیرگذاری حوزه دینی و مذهبی تلویزیون با سریال‌های «امام علی(ع)»،‌ «مختارنامه»، «یوسف پیامبر»، «اصحاب کهف»، «امام رضا»، «تنهاترین سردار» و حتی «صاحبدلان» که این روزها دوباره تکرار می‌شوند نشان داده که چقدر مؤثر، مفید و پرطرفدار است. اما سال‌هاست که به‌غیر از گام برداشتن برای ساخت سریال «سلمان» و «موسی(ع)»، کاری برای امامان معصوم انجام نمی‌دهیم.

تماشای سریال‌های دینی، جوانان را به مطالعه تاریخ اسلام علاقه‌مند کرده است

همیشه سریال‌های دینی و مذهبی باعث شده‌اند بسیاری از افراد به‌ویژه جوانان به مطالعه تاریخ اسلام علاقه‌مند شوند. فارغ از هر نوع پرداخت دینی و مذهبی دیگر، اولویت ما باید ائمه معصومین(ع) باشد و محدودیت در به‌تصویر کشیدن چهره امامان معصوم بهانه خوبی برای نپرداختن به زندگی آن بزرگواران نیست. اکنون پرداختن به شخصیت امام صادق(ع) و ابعاد علمی و فقهی زندگی ایشان، ضروری به‌نظر می‌رسد.

در تحقیق و بررسی‌ها آمده که قرار بود دهه 1380 تلویزیون سریالی ویژه امام صادق(ع) ساخته و پرداخته کند. اتفاقاً آن روزها نام مهدی سجاده‌چی هم به‌عنوان نویسنده این سریال تلویزیونی اعلام شد. اما برای این کار هیچ‌وقت اتفاقی نیفتاد تا به مراحل تولید برسد و یک تیم سوری و کویتی وارد عمل شدند و سریالی به‌نام «امام الفقها الصادق(ع)» جلوی دوربین بردند در حالی که قرار بود سریال این حضرت ابتدا در صداوسیمای جمهوری اسلامی ساخته شود. «سامی جنادی» نام کارگردان سوری این سریال است.

در خلاصه داستان این سریال، آمده است: گفته شده او (امام صادق(ع)) نخستین مدرس علم کیمیا بوده است که جابربن حیان به‌دست او پرورش یافته است و «صادق» خوانده شده است. برخی از رسانه‌ها اعلام کردند که این سریال با توجه به نامش نگاهی به تربیت شدن ائمه اربعه اهل‌تسنن به‌دست مبارک امام صادق(ع) داشته باشد.

خبرهایی از ساخت سریال امام صادق(ع) پخش شد اما خودِ سریال آماده نشد!

بالأخره هر کمپانی، تلویزیون و نهاد فرهنگی در کشورهای مختلف، سَنگ فرهنگ و اندیشه‌های خودش را به سینه می‌زند و اگر ما همین‌طور در ورطه غفلت به‌سر ببریم، از دین، دیانت، تمدن و فرهنگ‌مان چیزی باقی نمی‌ماند و همه را با ساخت آثار فرهنگی و هنری خاصّ خودشان مصادره می‌کنند، در صورتی که همگان می‌دانند امام صادق(ع) رئیس مذهب شیعه‌اند و شیعه باید حرف‌های جدّی درباره این امام همام بزند. در سال 1382 خبرهایی درباره ساخت سریال امام صادق(ع) در سیمافیلم منتشر شد و اما هنوز منتظریم تا این مفاهیم ارزشمند را جلوی دوربین ببینیم.

اما نه‌تنها خبری از این سریال نشد بلکه سال‌های بعد کاری تحت عنوان «جابربن حیّان» به آنتن رسید که در گوشه‌ای از اتفاقات شاگرد معروف حضرت یک نگاه کوچک و کوتاهی به حضرت داشت و کماکان تلویزیون خودش را درگیرِ سریال‌های سطحی، پیش‌پاافتاده، زودگذر و تحت لوای لوکیشن‌های آپارتمانی کرده است. شاید به این باور نرسیده که چقدر فرهنگ دینی و اسلامی ما نیازمند کارهای مؤثر و باورساز است.

بعد از این‌همه سال هنوز هم مهدی سجاده‌چی به‌عنوان نویسنده آن سریال دغدغه‌ دارد برای امام صادق(ع) کاری ساخته شود. او همچنین چندی قبل به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفته بود: آن زمان این روال بود که زندگی ائمه اطهار در تلویزیون به‌تصویر کشیده شود اما بعد از مدتی اشتیاق و انگیزه، به‌یک‌باره اراده دوستان برای انجام چنین کار مهم و مؤثری، در سیما فیلم به پایان رسید. در میانه‌های راه تحقیق، پژوهش و نگارش، کار متوقف شد و تا امروز هم هیچ خبری از آن نشد. نه‌تنها در این سال‌ها هیچ صحبت دیگری با من نشد و حتی جایی ندیدم دغدغه‌ای برای ساخت سریالی درباره امام صادق(ع) به‌وجود بیاید. "به‌سراغ این وقایع مهم تاریخی و مذهبی نرفتن کار اشتباهی است و یک طیف گسترده‌ای از مخاطبین را از دست می‌دهد."

غربی‌ها با سریال‌هایی به دنبال تحریف در دین و تاریخ‌اند

اساساً باید از مدیران مربوطه پرسید که وقت آن نرسیده کاری برای شیعه، رئیس مذهب شیعه و آغازگر فصل جدیدی از اتفاقات شیعه، ساخته شود؛ البته درست است که ما درباره احیای فرهنگ جهاد و شهادت در ساخت یک کار خوب برای خانواده‌های شهدای‌مان، هم نتوانسته‌ایم کار تأثیرگذار و فاخری ارائه دهیم اما جامعه دینی و مذهبی ما منتظر یک نگاه شیعه در یک مجموعه تلویزیونی به‌نام امام صادق(ع) است.

هر روز این خلأ جدّی‌تر می‌شود؛ چون به کارهای زودبازده و اصطلاحاً کم تأثیرگذار بیشتر بودجه و میدان اختصاص داده می‌شود که هیچ‌کدام نتوانسته‌اند اقبال مخاطب را نسبت به خودشان جلب کنند. در حالی که هنوز مخاطب طرفدار همان قدیمی‌ها و نوستالژی‌های تلویزیونی است که بخش عمده‌ای از آن‌ها به همین آثار مذهبی و دینی برمی‌گردد. اما چرا امروز بیش از هر برهه‌ای اهمیت دارد واردِ ساخت کارهای دینی و مذهبی بشویم و یا این حوزه را بیشتر جدّی بگیریم؟! چون غربی‌ها با ساخت سریال‌ها و فیلم‌های نامربوط تیشه به ریشه اعتقادات و شرعیات دینی جوامع اسلامی می‌زنند باید از آثار دینی و مذهبی حمایت کرد، البته کارهایی می‌سازند که در داخل توجهات بسیاری را جلب می‌کند اما به‌لحاظ بین‌المللی نتوانسته‌اند تأثیرگذاری داشته باشند.

علت ممنوعیت سریال مصری "حشاشین"؛ تحریف تاریخ ایران

گفت‌وگو با رئیس صداوسیما درباره فقدان آثار دینی و الف ویژه 

با پیمان جبلی رئیس صداوسیما درباره این خلأها و کمبودها و همچنین کم‌کاری که در حوزه ساخت آثار درباره فلسطین و حقایقی از جنایت‌های اسرائیل صحبت کردیم؛ او با اشاره به اضافه شدنِ چند الف ویژه جدید به خبرنگار تسنیم گفت: «یکی از دستورکارهای جدّی سیمافیلم در سال جاری تعیین عنوان سوم الف ویژه تاریخی که کلید بخورد و  تولید آنها آغاز شود. در حال حاضر دو سه عنوان در حال بررسی است. علی‌رغم اینکه تولید الف ویژه‌ها هزینه سنگین و برنامه‌ریزی بسیار دقیق و زمان‌مندی را نیاز دارد اما فکر می‌کنیم علاوه بر این دو سریال الف ویژه که در دست ساخت داریم بایستی یک یا دو عنوان دیگر پیش تولید آن را آغاز کنیم تا به تدریج الف ویژه‌های فعلی به مراحل پایانی‌اش می‌رسد وارد تولید و پس‌تولید سریال‌های بعدی برسیم. امیدواریم بتوانیم به گونه‌ای طراحی کنیم در طول سال‌های آینده هر هفته یک اپیزود الف ویژه پخش کنیم و متناسب با تولید ان‌شاءالله این تأمین را در جدول پخش‌مان داشته باشیم.»  

«وعده صادق» محقق شد؛ اما وعده ساخت «بازمانده‌ها» خیر!

وی در خصوص کم‌کاری‌ها در حوزه ساخت آثار درباره فلسطین به این نکته اشاره کرد: حتماً درباره جریان تحریف در این حوزه درست اشاره کردید. چون دشمنان با برنامه‌هایی که در هالیوود و نتفلیکس می‌سازد عملاً تلاش می‌کنند یک موضوع حق را به باطل تبدیل کند و واقعیت را در مقابل چشم جهانیان تحریف کند. وظیفه ما بسیار سنگین است. شاید توانایی‌های فنی ما با کشورهای غربی برابری نکند اما حرف حقی که ما، مردم فلسطین و مردم منطقه می‌زنند قطعاً بر فناوری غلبه پیدا می‌کند؛ همان‌طور که در ماجرای طوفان‌الاقصی و ماجرای غزه همگان حقیقت‌ها را دیدند.

باید به سرعت عقب‌ماندگی‌مان را در حوزه فلسطین جبران کنیم

جبلی در خاتمه افزود: با ابزار فیلم و سریال‌سازی می‌توانیم ‌این منطق را به مردم منتقل کنیم که زوال اسرائیل نزدیک است. ما در صداوسیما پذیرای طرح‌های خوب در زمینه تولید فیلم و سریال هستیم؛ باید به سرعت عقب‌ماندگی خود را در این زمینه جبران کنیم. نباید روزی فرابرسد که شاهد آزادی فلسطین باشیم و ما به عنوان رسانه کاری در شأن آن روز انجام نداده باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • خلاقیت هنرمند سملقانی در کار با شیشه
  • رفاقت قدیمی‌ با سیروس میمنت باعث بازی‌ام در «نون خ» شد/ در کرمانشاه ۱۰۰۰ نفر تست بازیگری دادند
  • انتشارات خط مقدم با ۷۰عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • عکس هوایی از آخرین بازمانده‌؛ چه خوابی برای شش مرکز تهران دیده‌اند؟
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • انتقاد شدید عباس آخوندی از ساخت و ساز در پارک لاله